Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Bijbelteksten huwelijk en bruiloft ⚤ dagelijksebroodkruimels. De zusters brontë over liefde en vriendschap citaten uit. Dankdag. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Citaten van jezus mijn interpretatie plazilla. Beste ideeën over zoete liefde citaten op pinterest. Bijbelteksten liefde dagelijksebroodkruimels. Favoriete gezegden over liefde mg. Het grote mooi bijbelteksten topic girlscene forum. Citaten en wijze woorden uit de islam liefde groeit met. Beste grappige citaten over het huwelijk op pinterest. De god houdt van u vectorillustratie glimlachende. Best images about dagverzen van spirituele kerst uit.

Favoriete gezegden over liefde mg. Best images about bijbelse citaten on pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste afbeeldingen van aanmoediging christelijke. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste christelijke vriendschap citaten op pinterest. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam liefde tussen een. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Spreuken dagelijksebroodkruimels. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest. Verdriet vriendschap pinterest teksten gedichten en. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.