Psalm mooie tekst psalms en bible. Efeziërs dagelijksebroodkruimels. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Citaten mijn gedichten. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Liegen jezelf bedriegen geduld loont. Citaten uit romans gustav meyrink zijn. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Best images about mooie gedichten en spreuken on. Beste christelijke citaten op pinterest christendom. Beste citaten over liefde op pinterest. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Afbeeldingsresultaat voor christelijke tekst bemoediging.

Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Pin van conny scholte op pinterest spreuken. Pin van jose niessen op gedichten en spreuken pinterest. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Citaten uit de bijbel pareltjes serie theologie van der. Spreuken dagelijksebroodkruimels. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Zussenliefde christelijk pinterest geloof. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Mooie spreuken forum samenchristen. Bijbelteksten liefde dagelijksebroodkruimels. Citaten over liefde uit de bijbel zusters brontë. Wijze zinnen wijsheid twitter.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)