Citaten spirituele teksten. Citaten spirituele teksten. Wij wensen jullie allemaal fijne pasen bock dak zinkwerken. Beste afbeeldingen van pasen in easter easter bunny en. ᐅ pasen plaatjes en gifs voor facebook bestekrabbels. De beste afbeelding van school quotes uit school citaten. De beste afbeelding van light box quotes uit message. Beste afbeeldingen van pasen in bible quotes bible. Meer dan christelijke afbeeldingen dagelijksebroodkruimels. Citaten spirituele teksten. De beste afbeelding van spreuken citaten loesje uit. De beste afbeelding van school quotes uit school citaten. De beste afbeelding van bijbelse citaten uit christian. Wees niet bang pasen easter ideas christelijke spreuken. Plant aardig vrolijk pasen en fb.

Beste afbeeldingen van gods plan bible verses me quotes en.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.