Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Op weg http fotogedichten. Citaten pasen pasiennya hallo motiverende. Życzenia wielkanocne automobilklub Łódzki. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Wat is er fijner met pasen dan eieren ophangen en jezus. Pasen facebook plaatjes animaatjes. Citaten pasen seneca séneca accediendo meer dan. Zalig pasen rk kerk joppe. Wielkanoc w przedszkolu scenariusz uroczystości pani monia. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Meer dan bijbel geschrift citaten op pinterest. Omslag pasen omslagfoto voor facebook plaatjesboetiek. Beste ideeën over levenspad citaten op pinterest.

Vrolijk pasen develab. Leven toon hermans dichter pinterest. Beste ideeën over zon citaten op pinterest probeer. Citaten pasen knutselen met kinderen lente. Best images about vrolijk pasen on pinterest vintage. Citaten pasen apa ik vind je lief respect quotes. Inspiratie voor de leukste paas quotes pasen. Beste ideeën over socrates citaten op pinterest het. Stille zaterdag google zoeken christelijke teksten. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Reizen en gerechten. Ervaar pasen in maasluis. Zieer grappige plaatjes foto s. Beste ideeën over gezegden liefde op pinterest. Beste ideeën over taoisme citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.