Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Best images about posters citaten quotes on. De stilte der natuur heeft veel geluiden spreuken. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Best images about lente en pasen on pinterest. Beste ideeën over zakelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over loslaten op pinterest laten gaan. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Pin van leen de bodt op citaten pinterest teksten. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Omslag pasen omslagfoto voor facebook plaatjesboetiek. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Beste ideeën over slaap lekker op pinterest.

Hallo pasen motiverende citaten zoete leuke inspiratie. Beste ideeën over loslaten op pinterest laten gaan. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Pasen plaatje animaatjes. Beste ideeën over denk positief citaten op pinterest. Vrijdag april. ‘t schrijverke maart april mei ksa de lommelse blauwvoeters. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Omslag pasen omslagfoto voor facebook plaatjesboetiek. Omslag bloemen omslagfoto voor facebook. Paashaas aanwezig op maart in galerij de ware. Beste ideeën over gezegden liefde op pinterest. Best images about vrolijk pasen on pinterest vintage. Beste ideeën over licht citaten op pinterest harry.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]