Spreuken over samenwerken ro belbin. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Oplossing voor bureaucratie minder regels meer. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Bij elkaar komen is een begin blijven. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Beste afbeeldingen van together quotes google dromen. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste ideeën over werk citaten op pinterest.

Best teamwork images on pinterest inspirerende. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Meer dan huis citaten op pinterest. Waar mensen samenwerken wordt gemenst life quotes. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.