Antoine de saint exupéry vriend van de kleine prins spirituele. Placemat kleine prins beslist.nl het grootste online winkelcentrum. Boekwinkeltjes.nl. Subtiele wijsheden uit het boek de geheime tuin paradijsvogels. Citaten quotations u2013 ramses van bragt. De kleine prins milledoni spot on gifts. Zinnen en citaten over de zonsondergang aforisticamente. De 40 beste afbeelding van de kleine prins uit 2019 il piccolo. De kleine prins puzzelboek te koop 2dehands.be. Antoine de saint exupery & antoine d de kleine prins. Boekenzoeker: 8 tot 12 jaar. Vijf onvergetelijke quotes uit geweldige boeken verken je geest. De kleine prins citaat en aquarel vogels handgeschilderde etsy. De kleine prins puzzelboek antoine de saint exupéry activiteit. De kleine prins milledoni spot on gifts.

Antoine de saint exupéry vriend van de kleine prins spirituele. De 40 beste afbeelding van de kleine prins uit 2019 il piccolo. De kleine prins en de vos. 40 boeken quotes teksten voor de kinderboekenweek een goed verhaal. De kleine prins antoine de saint exupéry isbn: 9789061006329. De kleine prins u003e school u003e zorg. 40 boeken quotes teksten voor de kinderboekenweek een goed verhaal. De kleine prins 5 wetenschappelijk onderbouwde levenslessen. De kleine prins met de vos quotes art print nursery quotes kids. Kleine prins citaat uitbreidbaar bangle sets le petit prince rose. 14 beste afbeeldingen van kleine prins le petit prince princesses. Spirituele citaten voor augustus dagelijkse gedachten uit het boek. 13 literaire citaten over sensationele zonsondergangen 2019. 10 citaten uit de kleine prins met veel lessen voor kinderen. Het is alleen met het hart kan zien terecht quotes de kleine prins.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.