7x inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Citaten over schoonheid aforismen citeert de grote. Mooie spreuken die je kracht geven om door te gaan ingspire.nl. Citaten over schoonheid beste bestie gift de giften van de etsy. 7x inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Citaat het beste inspirational en motievencitaten en zeggen over het. Plaatjes met grappige quotes en afbeeldingen met mooie spreuken om. 113 liefdesquotes: korte citaten zinnen en oneliners om je liefde. Jan jansen easybranches quotes 161 schoonheid citaat nederlands. Citaat het beste inspirational en motievencitaten en zeggen over het. Citaten over schoonheid aforismen citeert de grote. Inspirerende spreuken over de natuur: 10 wijsheden hillwalk tours. Citaten over schoonheid aforismen citeert de grote. Solitude: citaten over kunst. Mooie spreuken over stilte hét zingevingsplatform met wijsheden.

Wijsheden algemeen 1. Spreuken die ik mooi vind omdat ze vaak een kern van waarheid. Inspirerende spreuken over de natuur: 10 wijsheden hillwalk tours. Schoonheid citaten en wijsheden citaten.net. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels magazine. Schoonheid citaten en wijsheden citaten.net pagina 2. Wijsheden algemeen 1. Omarm het leven u2013 uitgeverij panta rhei. 11 citaten van aldous huxley over het leven verken je geest. Plaatjes met grappige quotes en afbeeldingen met mooie spreuken om. Piet mondriaan citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaten over schoonheid aforismen citeert de grote. Quotes about beauty etsy. Vacation is over. back to work on some serious skincare! be lovin. Spreuken en citaten over god en de eenwording met het goddelijke of.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.