Beste ware schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over japanse citaten op pinterest. Meer dan schoonheid citaten op pinterest. Beste schoonheid citaten op pinterest ware. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Spreuk het samenspel van donker en licht onthult…. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste schoonheid citaten op pinterest ware. Citaten. Beste schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest.

Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Foto als je de schoonheid ziet in simpele dingen. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Innerlijke schoonheid spreuken teksten pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Schoonheid van moeder aarde indiaanse wijsheden. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over compliment citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest. Beste ideeën over schoonheid citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.