Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Pin van stina rodriguez op zodiac sign pinterest creatief. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Haat elk land citaten pot van. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Citaten om over na te denken page mysterie. Idioot is citaten pot van. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Beste ideeën over gemini lover op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Pin van amethyst rueth op astrology pinterest. John dewey citaten pot van. Georges braque citaten aforismen citeert de grote. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over goede vrienden op pinterest kreeft.

In een directe democratie kunnen de burgers besluiten. Beste ideeën over tweeling citaten op pinterest. Sexy culonass 🍑👯 on gemini pinterest horoscoop. Beste ideeën over sagittarius love op pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Pin by indian college girl on zodiac pinterest. Volk schept citaten pot van. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Sigmund graff achter de coulissen van dictatuur vloeit. Beste ideeën over tweeling gezegdes op pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)