Citaten om over na te denken page mysterie. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Pin van stina rodriguez op zodiac sign pinterest creatief. Idioot is citaten pot van. Volk schept citaten pot van. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote. John dewey citaten pot van. Beste ideeën over tweeling gezegdes op pinterest. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Beste ideeën over goede vrienden op pinterest kreeft. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Pin van amethyst rueth op astrology pinterest. Beste ideeën over gemini lover op pinterest. Beste ideeën over sagittarius love op pinterest.

Sexy culonass 🍑👯 on gemini pinterest horoscoop. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Sigmund graff achter de coulissen van dictatuur vloeit. Georges braque citaten aforismen citeert de grote. Pin by indian college girl on zodiac pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. In een directe democratie kunnen de burgers besluiten. Haat elk land citaten pot van. Beste ideeën over tweeling citaten op pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.