Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Citaten over liefde aforismen citeert de grote. Geluk mooie teksten quotes ned pinterest. Wijze spreuken en wijsheden delaclarissabetty site. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen voor. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Geluk is een werkwoord ppt video online download. Beste ideeën over glimlach op pinterest inspirerende. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Meer dan citaten over geluk op pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.