De tien beste citaten van osho woorden om over na te denken. De herfst in spreuken gedichten en citaten smulweb. Bol afscheid serieus nemen marinus van den berg. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. September vereniging filosofische praktijk pagina. Afscheid citaten en wijsheden citaten. Afscheid citaten en wijsheden citaten. De tien beste citaten van osho woorden om over na te denken. Citaten over god kosmos mens uit het geschenkboekje van. Pin van yvonne kabbedijk op troostende teksten afscheid quotes. Een roerend afscheid mag niet te lang duren anders wordt het. Mooie teksten afscheid moeder clarasandragina news. Frans buyens citaten aforismen citeert de grote gedachten. Spreuken over afscheid nemen hét zingevingsplatform met. Dit zijn de mooiste citaten van paulo coelho die je aan het.

Afscheid citaten en wijsheden citaten. Frans buyens citaten aforismen citeert de grote gedachten. Afscheid citaten en wijsheden citaten. Instagram citaten 圖片,視頻下載 twgram. Citaten uit het boek de eeuwige wijsheid door aldous huxley. Solitude citaten over eten en drinken. Sterf niet met mij afscheid citaten mooie gedichten teksten. Door filosofen citaten en wijsheden citaten. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Ik ben een filosofische narcist niels hagen een persoonlijk. Solitude citaten over kunst. Spreuken over afscheid nemen hét zingevingsplatform met. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Onderwerpen citaten wijsheden. Afscheid citaten en wijsheden citaten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.