Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Citaten mijn gedichten. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken.

Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Spreuk soms kan het beter zijn om die persoon waar je. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)