Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Citaten mijn gedichten. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Spreuk soms kan het beter zijn om die persoon waar je. Citaten over het leven de hoop is en. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Meer dan citaten over hoop op pinterest. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)