De kleine blonde dood. De kleine blonde dood boekenplatform. Premiére de kleine blonde dood musical kids. Preview de kleine blonde dood musical kids. Preview de kleine blonde dood musical kids. Preview de kleine blonde dood musical kids. Het kleine bijna bij de dood boekje jim van der heijden. De kleine blonde dood gratis films kijken met. Meer dan afbeeldingen over de kleine blonde dood op. Loes wouterson wikipedia. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Preview de kleine blonde dood musical kids. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Premiére de kleine blonde dood musical kids. Meer dan afbeeldingen over de kleine blonde dood op.

Remifestival. Recensie musical de kleine blonde dood van boudewijn buch. Beste afbeeldingen van bekende adhd ers nederlanders. Nagenoeg alles klopt in de kleine blonde dood. Musicalworld de kleine blonde dood jeune premier in. Beste ideeën over mijn hart op pinterest verliefd. Premiére de kleine blonde dood musical kids. Autobiografictie literatuurmuseum. Perspresentatie ‘de kleine blonde dood musical kids. Boekwinkeltjes buch boudewijn bellettrre de. Boekwinkeltjes buch boudewijn bellettrre de. Jannes heuvelmans in kleine blonde dood gelukkig. Preview de kleine blonde dood musical kids. Gees linnebank wikipedia. Premiére de kleine blonde dood musical kids.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.