Meer dan voetbal uitspraken op pinterest. Tijdens voetbal zie je tenminste nog knappe mannen. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Beste ideeën over jongens tegen meisjes op pinterest. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over glimlach citaten op pinterest. Grappige tuin citaten op pinterest. Goedkope voetbal muurstickers citaten muurtattoo. Citaat neem alles niet te serieus hét. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. R i p johan cruyff cruijff pinterest. Feyenoord quote pinterest pitch. Spreuk ruim eens op dan zul je het vanzelf ruimer zien. Loesje vrouwen weten dondersgoed wanneer mannen buitenspel.

Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Hier vind je dagelijks mooie leuke lieve grappige. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest. Meer dan voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Johan cruijff leuke en mooie spreuken pinterest. Grappige bruiloft teksten bw belbin. Beste citaten op pinterest inspiratie motivatie en. Meer dan voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten sport op. Meer dan grappige zus citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Quotes fitness nederlands humor dutch pinterest. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)