Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Meer dan voetbal citaten op pinterest. Beste grappige verjaardag citaten op pinterest. Hier vind je dagelijks mooie leuke lieve grappige. Beste ideeën over grappige citaten sport op. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Teckel op de bal humor pinterest grappig en teksten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten sport op. Beste ideeën over grappige voetbal alleen op. Afbeeldingsresultaat voor grappige voetbal plaatjes. Beste ideeën over wijn grappen op pinterest.

Images about loesje on pinterest wedding dj. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Beste ideeën over glimlach citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Welkom linkedin leuke spreuken pinterest quotes. Meer dan ideeën over grappige voetbal op pinterest. R i p johan cruyff cruijff pinterest. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Beste ideeën over voetbal citaten op pinterest. Beste ideeën over voetbal uitspraken op pinterest. Beste ideeën over grappige voetbal op pinterest. Wk voetbal oorlog in korte broekjes loesje. Hahaha feyenoord pinterest art quotes decorative.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.