Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Spreuk samenwerken my style pinterest business. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje cocreatie. Wijsheid succes wordt bepaald hoe je met teleurstellingen. Inzicht moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Waar mensen samenwerken wordt gemenst life quotes. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen.

Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Spreuken over samenwerken ro aboriginaltourismontario. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Bij elkaar komen is een begin blijven. Tekst voor afdeling quotes pinterest teksten. Spreuken over samenwerken ro belbin. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Samenwerken quotes google zoeken mooi pinterest. Fex van alignment naar ongewoon samenwerken.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.