Meer dan geduld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Behoeft geen verdere uitleg nodig lbxxx jabbertje. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over bloem citaten op pinterest. Contentmarketing citaten klantenmagneet content quotes. Tekst over het leven quotes pinterest citaten. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Mooiste ideeën over citaten dansen op pinterest. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Luiheid spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste afbeeldingen van quotes nederlands. Meer dan grappige dating citaten op pinterest.

Beste ideeën over bibliotheek citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van alle ja duh quotes. Beste afbeeldingen van lichtbord inspirerende. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Beste ideeën over familie gezegden op pinterest. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van teksten zelfvertrouwen. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige alcohol citaten op. Lanttolucka bästa citaten lanttolife. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.