Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over zaterdag citaten op pinterest. Mijn fibro filosofie. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Contentmarketing citaten klantenmagneet content quotes. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Blaise pascal de filosofie bespotten dat is pas echt. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Images about contentmarketing citaten quotes. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest.

Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Wijze woorden filosofie. Wijsheden china. Beste ideeën over motivatie op pinterest motiverende. Geen stres over mensen uit je verleden spreuken en. Je leert een mens het beste kennen door hoe hij over. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Lanttolucka bästa citaten lanttolife. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Honoré de balzac citaten pot van.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]