Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Broer xx spreuken pinterest citaten en. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Gwf hegel citaten aforismen citeert de grote gedachten. Wijze woorden filosofie. Beste ideeën over geboorte citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige alcohol citaten op. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Spreuken spirituele teksten. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met.

Beste ideeën over leven veranderen citaten op. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Filosofie přírodních věd na začátku století Časopis. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van omdenken door sandra oomes. Contentmarketing citaten klantenmagneet content quotes. Mijn fibro filosofie. Beste ideeën over grappige citaten het weekend op. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Lanttolucka bästa citaten lanttolife. Geen stres over mensen uit je verleden spreuken en. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste afbeeldingen van filosofie boeken citaten en boek. Images about contentmarketing citaten quotes. Best images about alle ja duh quotes on.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.