E mail h vleer outlook teksten d pinterest. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige kerstkaarten op pinterest. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over wiskunde citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Het formaat of de inhoud van takenbalk wijzigen outlook. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Mist u weeknummers in de agenda van outlook maakt ze. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest.

Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Outlook wa uittenbogaard hotmail citaten. Ckv dada surrealisme abstract expressionisme en popart. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Uw afbeelding weergeven verbergen of wijzigen in skype. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.