Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Pin van michelle mayer op thoughts in pinterest. Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over dromer citaten op pinterest nacht. Extreem spreuken over geld zc belbin. Geld is citaten pot van.

Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Geld is citaten pot van. Leonard lauder citaten aforismen citeert de grote. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.