Albert einstein quotes citaten. Beste ideeën over beroemde mensen citaten op pinterest. Business intelligence ict van hoogweide. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Solitude citaten van albert einstein. Einstein geniale citaten over het leven historianet. Beste ideeën over doen alsof citaten op pinterest. Citaten mensensamenleving me. Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Alle artikelen over albert tallsay. Good to great change quotes quotesgram. Solitude citaten van albert einstein. De beste citaten quotes spreuken uitspraken. Albert einstein quotes life pinterest citaten. Listing to starboard top famous people with bad hair.

Solitude. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes beroemde citaten. De wereld gaat aan journalisten ten onder klean. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Famous albert einstein quotes to be funny and the words. Albert einstein biografia pensiero e citazioni. Albert einstein uitvinder relativiteitstheorie.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.