Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over italian love quotes op pinterest. Love radio manila. Yung kinakatamaran mo pwedeng magligtas ng buhay. Voor mijn maatje altijd inspiratie pinterest. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Beste ideeën over grappige relatie citaten op pinterest. Quotes over de liefde die zo waar zijn froot. Love radio acariciame. Ik word blij van kleine dingen jabbertje i love. Beste afbeeldingen van inspirational things citaten. Citaat van liefde stock afbeelding. Love radio manila. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest.

Spreuken geluk quotes of the day. Wijsheden ontvangen per e mail. Quote 🌹 wijsheid tekst. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Love radio fm радио Твоей Мечты онлайн слушать эфир. Afbeeldingsresultaat voor kleurplaten mijn lieve opa. Kabisyo love radio manila. Voor mijn lieve kleindochter mooie teksten pinterest. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. Love radio tj Официальный сайт радиостанции. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. Missen vader mooie gedichten en illustraties. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.