Love radio ufa Уфа Башкортостан. Artik asti Было не с Красавцами love radio youtube. Love radio butuan blazed by fanatic listener. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Beste pijn citaten op pinterest love hurts. Love radio tj Официальный сайт радиостанции. R i p johan cruyff cruijff pinterest. Heart of love radio. Beste ideeën over vreemdgaan citaten op pinterest. Beste ideeën over moeilijke tijden citaten op. Beste broer citaten op pinterest zus. Слушать онлайн love radio volna top. We love reggae radio wlrradio twitter. Love radio manila. Dzmb radio online now.

Chris tsuper at nicole hyala nalurkey sa retokadang. L armonia delle note nel cinema film sulla musica. Love radio manila amazon appstore for android. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Happy nd anniversary sa atin mga kabisyo love radio. Mad love radio listen online. Wijsheden dalai lama. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Хиты Лав Радио lordspecification. Throwback on the job training at love radio with ni. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Nicole hyala love radio manila. I listen to love radio t shirt spreadshirt. Peace love radio lumbar pillow zazzle.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.