Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Bekende mensen. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Bekende bredanaars deze bn ers komen uit breda deel. Jeugdfoto s van beroemde personen froot. Social media als ik mijzelf zou fotoshoppen so it s rose. Jeugdfoto s van beroemde personen froot. Redenen waarom het uitmaakt hoe je denkt over ouder. Bekende bredanaars deze bn ers komen uit breda deel. Bnnvara jochem myjer imitaties van bekende mensen. Deze bekende mensen en dieren overleden in nu. Citaten. Afbeeldingsresultaat voor kwaadspreken quotes rumag enzo. Bol beroemde quotes boeken.

Bekende mensen tegen wapens nos jeugdjournaal. Bekende nederlanders in actie tegen darmkanker nu het. Beste ideeën over gevoelige citaten op pinterest. Deze bekende mensen en dieren overleden in nu. Jeugdfoto s van beroemde personen froot. Klaas van der eerden eerder terug vakantie na. Dubbelgangers van bekende mensen je zult ogen niet. Bol inspirerende business citaten merkloos. Instagrammers van nederlandse bodem ondertussen. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Deze bekende mensen overleden in nu het laatste. Dubbelgangers van bekende mensen je zult ogen niet. Ga positief door het leven bekijk alles met een lach. Mooie tekst zorgboerderij t personnebos. Beste afbeeldingen over mooie zinnen op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.