Beste ideeën over grappige wiskunde op pinterest. Dag van de leerkracht leraar krantje als. Doemaarniet quotes funny memes en. Best images about funny quotes on pinterest. Muursticker bij ons op het werk e a design. Beste grappige citaten over school op pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Zieer grappige plaatjes foto s. Toon hermans on pinterest vans and watches. Pesten mooie teksten foto s citaten quotes. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Annie m g schmidt ik ben lekker stout humor. Beste ideeën over grappig hond en humor op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)