Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Oordelen over ziekte paragnost eddie consulenten. Geloof in jezelf. Pas als je goed voor jezelf zorgt kun het beste van. Citaten over jezelf beste ideeën positieve. Autosuggestie oefeningen geloven en vertrouwen in jezelf. Geloof in jezelf. Jouw mening is belangrijk zelfs als anderen er anders. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Citaten over jezelf beste ideeën positieve. Geloven is een buitenaardse relatie aangaan met jezelf. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Beste ideeën over waarde citaten op pinterest nieuws. Geloof in jezelf namaste. Citaten over jezelf beste ideeën positieve.

Beste afbeeldingen over rumag op pinterest hakken. Stop niet met geloven in jezelf just be you. Meer dan originele citaten op pinterest intj. Grenzen stellen betekent dat je de moed hebt om van jezelf. Geloven in jezelf typografie poster — stockvector. Beste ideeën over sterke citaten op pinterest blijf. Inspirational quotes wallpapers promotie winkel voor. Het begint met geloven in jezelf plukjeleven inspiratie. Geloof in jezelf mareiki. Mooie uitspraken ‘van jezelf houden just be you. Always love yourself. Beste ideeën over geloof op pinterest christelijk. Het is hard tegel spreuk tegelspreuken. Citaten over jezelf beste ideeën positieve. Geloof in jezelf is een heel krachtig gegeven als jij.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: