Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. De leukste citaten over succes kijk. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Mooie spreuken pinterest. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Citaten over evolutie aforismen citeert de grote. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten.

Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Vriendschap de beste citaten quotes spreuken. Quotes over citaten aforismen citeert de grote. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Citaten over bomen beverboomzorg. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over bomen beverboomzorg. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.