De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. Gemaakt door sander van aken olaf langhorst en marijn. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. Citaten over stilte spirituele teksten. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Over de zin en onzin van citaten emma voerman. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Pin van nadine torfs op quotes pinterest spreuken.

Inspirerende business citaten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. I love humble people arrogance is such a turn off. Beste ideeën over alledaagse citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Onderwerpen citaten wijsheden. Beste ideeën over arrogantie citaten op pinterest. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Beste ideeën over huis citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.