Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. I love humble people arrogance is such a turn off. Citaten over wijsheid youtube. Wijze spreuken over het leven ii aboriginaltourismontario. Goedemorgen citaten leven met depressie pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten over stilte spirituele teksten. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over alledaagse citaten op pinterest. Over de zin en onzin van citaten emma voerman. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Citaten over loslaten. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest.

Gemaakt door sander van aken olaf langhorst en marijn. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Inspirerende business citaten. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Solitude citaten over paarden. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Quotes citaten over taal communicatie en social media.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: