De leukste weekendbreak bestemmingen in herfst it s. Herfst spreekwoorden en citaten. Citaten loesje kasus krijtbord op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Herfst quotes pinterest zoeken en google. Images about spreuken on pinterest texts tes and. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Geuren in afbeeldingen kimnijman dd s we. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Singular object s oktober en levensmotto. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Mooi en waar spreuken lbxxx teksten.

Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Jalien cozy living herfst op maandag. Herfst gedichten toon hermans oa belbin. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Winter citaten pot van. Meer dan herfst citaten op pinterest. Meer dan herfst citaten op pinterest. Grappige uitspraken over de herfst. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Geluk is de zon zien schijnen achter wolken een. Beste ideeën over strijd tegen kanker citaten alleen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.