Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Herman brusselmans citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam geld. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest.

Beste grappige chocolade citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Aristoteles onassis citaten aforismen citeert de grote. Leonard lauder citaten aforismen citeert de grote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.