Bekende bredanaars deze bn ers komen uit breda. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Bekende enschedeërs deze bn ers komen uit enschede. Beroemdheden met een schisis. Altijd leuk domme citaten van bekende mensen. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Bekende citaten steve jobs what can teach. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Famous nelson mandela quotes weneedfun.

Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Citaten van beroemdheden deel oneliners op one. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Britse beroemdheden londenes. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Bekende citaten steve jobs what can teach.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.