Citaten van beroemdheden oneliners op one liners. Citaten van beroemdheden deel oneliners op one. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten van beroemdheden deel oneliners op one. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Beroemdheden zonder tanden xosiena girlscene. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét. Citaten van beroemdheden deel oneliners op one. Beroemdheden met een schisis. Beste ideeën over vakantie citaat op pinterest. Peilingwijzer pvv nu weer de grootste nos. Bekende bredanaars deze bn ers komen uit breda. De mooiste citaten en wijsheden artikelplaats. Bol inspirerende business citaten merkloos.

Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Dit zijn beroemdheden met een apple watch. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Citaten zijn als sprookjes. Britse beroemdheden londenes. Citaten van beroemdheden oneliners op one liners. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Bekende spreuken bond zonder naam. Dit zeggen beroemdheden en bekende nederlanders over de.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.