Verleden heden en toekomst spreuken mooi. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Nieuwsgierig wat de toekomst brengt om over na te denken. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Georges van acker wie angst heeft voor de toekomst. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Beste ideeën over echtscheiding citaten op pinterest. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende.

Best verleden heden toekomst images on pinterest a. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over goede vrienden op pinterest kreeft. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Kamagurka citaten aforismen citeert de grote gedachten. Spreuk durf voor jezelf te kiezen je koers. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Teixeira de pascoaes toekomst is dageraad van het.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)