Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over echtscheiding citaten op pinterest. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Spreuk durf voor jezelf te kiezen je koers. Kamagurka citaten aforismen citeert de grote gedachten. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Nieuwsgierig wat de toekomst brengt om over na te denken. Georges van acker wie angst heeft voor de toekomst. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten over toekomst aforismen citeert de grote. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende.

Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Verleden heden en toekomst spreuken mooi. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Teixeira de pascoaes toekomst is dageraad van het. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Beste ideeën over goede vrienden op pinterest kreeft. Best verleden heden toekomst images on pinterest a. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Citaten toekomst quest teixeira de pascoaes is. Beste citaten uit het verleden op pinterest.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)