Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Kansen zijn grenzeloos dus verlies nooit de hoop bij het. Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Citaten hoop united over het leven de is en. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Liefde spreuken citaten en wijsheden. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan geduld citaten op pinterest. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Christian verwoerd kom naar huis johannes. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over de mens. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Iedereen denkt aan de uitstekende voorvallen uit onze. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. De beste quotes die je hoop geven hét zingevingsplatform. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Solitude citaten over scheiden. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.