Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Citaten over het leven de hoop is en. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best images about hoop on pinterest beautiful hold. Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over de mens. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Meer dan geduld citaten op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Best images about mooie teksten on pinterest nelson.

Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. De zinloosheid van piekeren leer loslaten opbeurende. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste zon citaten op pinterest roald dahl en. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Beste ideeën over citaten liefhebben op pinterest. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Isocrates citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste citaten over hoop op pinterest levensmotto. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)