Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Singular object s grappige citaten over vakantie. Filosofische gedichten. Inspirerende quotes voor vaders de praktijkvader. De mooiste en leukste reisquotes travel quotes we. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Plinius de oudere citaten aforismen citeert grote. Citaten over reizen aforismen citeert de grote. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Meer dan grappige citaten over reizen op pinterest. Beste grappige citaten over reizen op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten reizen op.

Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Winnen citaten pot van. Best images about happinez on pinterest ramen new. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Reisbegeerte in een notendop. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Spreuken over samenwerken ro belbin. Vijf geweldige quotes over reizen loud noises. De populairste ideeën over grappige citaten reizen. Citaten over reizen aforismen citeert de grote.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.