Willem mooijman forum brieven citaten dokumenten en. Faktoider kändisar citeras. Photos de personnalités historiques que vous n avez. Beste ideeën over dank u heer op pinterest. Hitler quotes about power quotesgram. Islam en nationaalsocialisme lijken sterk op elkaar. Hitler ransomware infects everyone not just the jews. Meer dan gebed citaten op pinterest. Pinterest. Faktoider kändisar citeras. Maurizio cattelan et sa statue quot doigt d honneur. Hitler in ginocchio cattelan da record maggio. Lembaga ham dan yahudi kecam museum yogyakarta pajang. Adolf hitler with eva braun tuxboard. Presentatie hitler.

Citaten over geloven aforismen citeert de grote. Adolf hitler. Nazaten joseph goebbels eisen geld van biograaf hln be. Wat waren het eerste en tweede rijk historianet. Ontslagen stagiair stuurt uit wraak porno en hitler. Hitler wanted to carry out a like attack on us in. Beste ideeën over onderwijs humor op pinterest. Eye catching hitler quotes. Hitlers generaler talar ut varldenshistoria. Adolf hitler.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)