Eindhovense kijkt in slaapkamers van bekende kunstenaars. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Kunstenaar jits bakker vidiphoto. Nederlandse kunstschilder corneille overleden het nieuwsblad. Kunstenaar jits bakker vidiphoto. Populairste ideeën over hedendaagse kunstenaars op. Schilder teken workshop voor groep en obs de zonnebloem. Online veiling van werken bekende kunstenaars. Veiling schilderijen van regionaal bekende kunstenaars. Beroemdste schilders aller tijden. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Marlene dumas kunstenaar van het jaar. Wat als bekende kunstenaars hun eigen huis hadden. Marlene dumas ontknoping. Kunstenaars citaten ruimtelijk object met transparante.

Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Schilder teken workshop voor groep en obs de zonnebloem. Top kunstenaars met een hele bijzondere stijl. Online veiling van werken bekende kunstenaars. Caja wong chung schilderij werken van bekende. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Duitse kunstenaars. Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. De nieuwe film over van gogh kitsch of een liefdevolle. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.