Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Top tien spreuken the story of our life. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Mannen zijn als goeie koffie alleen de hele houden. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Aardig rumag quotes pinterest citaten spreuken en. Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Afbeeldingsresultaat voor grappige teksten over mannen. Beste ideeën over drank citaten op pinterest drinken. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste afbeeldingen over leuke citaten en grappige. Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Spreuk je kunt wel drie ballen tegelijk opgooien maar ze. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte.

Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Rumag. Quote een gebalanceerd dieet is koekje in beide handen. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Rumag bereikt met ongecompliceerde slogans bijna een. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Feiten van het leven funny pinterest. Best grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste ideeën over glimlach citaten op pinterest. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Spreuken on pinterest texts ovens and vans. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Beste afbeeldingen over mannenquotes op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)