Beste afbeeldingen over afvallen met wijsheden en. Grappige citaten over mannen beste ideeën. Meer dan grappige minion op pinterest minions. Mannen grappige teksten pinterest. Geheim rumag pinterest grappige teksten. Meer dan mannen citaten op pinterest echte. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Beste afbeeldingen over nederlandse spreuken en. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige teksten over mannen. Loesje v d posters loesjenl twitter. Griepje rumag essjes funny quotes en dutch. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Verschil tussen mannen en vrouwen teksten quotes. Beste grappige koken citaten op pinterest voedsel. Kijk voor meer mooie en leuke teksten eens op deze. Het beste van rumag. Grappige citaten over mannen beste ideeën. Grappige citaten over grappen. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Mooie spreuken made bij lm quotes of the day. Haha deze mop is echt super leuk en heel slim. Grappige citaten over mannen beste ideeën. Beste ideeën over sprookjes citaten op pinterest. Beste mannen citaten op pinterest echte. Meer dan grappige citaten over werk op pinterest. Mannen humor pinterest more dutch quotes and.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.