Grappige citaten en gezegdes over het weer… om de. Grappige teksten quotes of the day. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Loesje v d posters loesjenl twitter. Grappige citaten over mannen beste ideeën. Beste ideeën over glimlach citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Grappige teksten over vrouwen quotes of the day. Afbeeldingsresultaat voor grappige teksten over mannen. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Grappige mode citaten op pinterest modecitaten. Omdenken kind kinderen grappig spreuken en. Mannen wc rol huishouden spreuk citaat nederlands. Het beste van rumag.

Pin van annie roos op vrijheid en geluk in je leven. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest. Mannen grappige teksten pinterest. Vrouwen slapen minder goed dan mannen humor cartoons. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Beste grappige citaten over vrouwen op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Grappige citaten over grappen. Grappige citaten over mannen beste ideeën. Meer dan mannen citaten op pinterest echte. Geheim rumag pinterest grappige teksten. Beste ideeën over mannen citaten op pinterest echte. Beste afbeeldingen over afvallen met wijsheden en. Toiletregels sticker toilet regels.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.