Meer dan verandering citaten op pinterest leven. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over liefde is citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Meer dan verandering citaten op pinterest leven. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Leeftijd naam teksten gedichten google zoeken. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Beste regenachtige dag citaten op pinterest bed.

Studiecoaches voor hbo wo studenten met een vorm van. Beste citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Meer dan bloem citaten op pinterest levensmotto. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Handige zinnen om nee te zeggen quotes boards cards. Beste ideeën over dankbaarheid op pinterest gelukkig. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Citaten and hakken on pinterest. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Quotes voor een positief zelfbeeld margriet. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Citaten mijn gedichten.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.