Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Klim de berg zo dat je wereld kan zien niet omdat. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Leuk gedichtje voor een kerst oud en nieuw tijdschrift. Citaten voor een speech gelukkig zijn moet je durven. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Citaten voor een speech gelukkig zijn moet je durven. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Meer dan inspirerende citaten op pinterest. Citaten appevent als je voor apps bent. Citaten voor een speech gelukkig zijn moet je durven. Moed betekent angst voelen quotes pinterest. Leuke spreuk voor op een regenachtige dag citaten. Kijk voor meer mooie en leuke teksten eens op deze.

Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Een stukje leegte quotes pinterest gedichten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Quote mindful leven tijd nemen voor jezelf is een keuze. Stap check quote liefde trouwen geluk. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Liefde is mooie teksten pinterest wisdom and. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Citaten over gelijkheid aforismen citeert de grote. Tekstje voor huwelijk wedding ideas quote trouwkaart.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.