Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Beste uitmaken citaten op pinterest. Beste ideeën over iemand missen op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten uit elkaar gaan op. Beste ideeën over liefdesverdriet citaten op pinterest. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van life quotes citaten over. Inzicht soms wordt je genoodzaakt jezelf opnieuw uit te. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Beste afbeeldingen van life quotes citaten over. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van life quotes citaten over.

Gedichten uit het leven. Beste ideeën over afwezigheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit elkaar gaan op. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Beste ideeën over citaten voor gebroken harten op. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Spreuk over woorden spreuken gedichten om na te. Beste afbeeldingen van life quotes citaten over. Beste ideeën over liefdesverdriet citaten op pinterest. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest. Heart touching sad love quotes that will break you. Beste ideeën over unrequited love op pinterest. Beste ideeën over echtscheiding op pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: