Citate familie borcanul cu. Citate celebre de charlie chaplin doinaflorescu. Citate despre viata i celebre gratuit si. Citate despre familie quotes of the day. Citate despre familie. Citate poza imagine desktop. Citate celebre despre fericire. Citate frumoase despre familie. Citate despre familie. Pin van elke alphen op helemaal waar pinterest. O singură șansă citat de maica tereza. Citat celebru citate celebritati. Beestick sticker citate pentru toata familia cu cristale. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citate familia mea borcanul cu.

Omdat mijn onderwerp gezin is heb ik hier inspiratie. Jurnalul unei mame copil fericit cuvinte intelepte. Spiritul craciunului in cele mai frumoase citate astrodeva. Imagini si citate despre familie celebre in. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Citate celebre confucius mondonews. Ce e dincolo de tăcere citat montesquieu. Pin by citate maxime on imagini t quotes true. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Autori de citate. Resurse crestine pentru familie citate celebre despre. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citate de familie borcanul cu. Citaten familie cele mai bune de idei despre citate. Citate despre familie care te vor unge pe suflet kendall.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.