Citaten familie cele mai bune de idei despre citate. O singură șansă citat de maica tereza. Imagini si citate despre familie celebre in. Citate roxana valea borcanul cu. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citate celebre despre fericire. Citate despre familie care te vor unge pe suflet kendall. Pin van elke alphen op helemaal waar pinterest. Cele mai bune de idei despre citate familie pe. Citate familie borcanul cu. Citate frumoase despre familie. Mesaje frumoase despre familie lucruri. Spiritul craciunului in cele mai frumoase citate astrodeva. Cele mai bune de idei despre citate familie pe. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét.

Citate poza imagine desktop. Reteta familiei. Omdat mijn onderwerp gezin is heb ik hier inspiratie. Citaten familie cele mai bune de idei despre citate. Pin by citate maxime on imagini t quotes true. Citaten familie cele mai bune de idei despre citate. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citate celebre de charlie chaplin doinaflorescu. Citate psihologice celebre psihologie psihanaliză. Citate celebre de balan dumitru. Teksten over familie uu aboriginaltourismontario. Citat celebru citate celebritati. Citate celebre despre prietenie. Citate celebre cugetari aforisme despre prostie. Citate familia mea borcanul cu.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.