Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Beste ideeën over laptop achtergrond op pinterest. Beste ideeën over wiskunde citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van toon citaten inspirerende. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Sterren « teksten pinterest gedicht en dromen. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Beste ideeën over licht citaten op pinterest geven. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Zij die er niet meer zijn mooie gedichten en. Beste ideeën over teambuilding citaten op pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over ste verjaardag citaten op.

Beste ideeën over lightbox quotes op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Ckv dada surrealisme abstract expressionisme en popart. Meer dan echte vriendschap citaten op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Pin van juanie juan op spreuken citaten en teksten over. Beste ideeën over grappige kerstkaarten op pinterest. Downloadlijst in safari weergeven op een mac appletips. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over laptop achtergrond op pinterest. Filosofen citaten gedachten zinnen en aforismen in. Beste ideeën over vrolijke woorden op pinterest. Mindfulness mooie teksten pinterest. Hier vind je dagelijks mooie leuke lieve grappige.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.