Beste tante citaten op pinterest. Spreuk samenwerken my style pinterest spreuken. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten samenwerken xl spreuk my style. Wil je snel gaan ga alleen ver komen samen. Kennis macht samenwerking kracht citaten quotes. Samenwerken rond patiëntveiligheid stappenplan. Citaten samenwerken apa afbeeldingsresultaat voor quote. Citaten samenwerken apa spreuk my style. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over levensmotto op pinterest gelukkig. Citaten samenwerken heten beste ideeën over verandering. Samenwerken rond collectiebeleid en ontsluiting de. Loesje google zoeken citaten pinterest.

Citaten samenwerken humor beste ideeën over werk. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Samenwerken teksten pinterest citaten spreuken en. Burokom. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Hé jou ken ik nog nergens van loesje quotes dutch. Afbeeldingsresultaat voor quotes smaak spreuken en. Bij elkaar komen is een begin blijven. Afbeeldingsresultaat voor quote over samenwerken wijze. Datgene wat niet lukt is meestal iets nu losgelaten.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.