Beste zomer strand citaten op pinterest. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Beste strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Pin van danielled op ticket to anywhere pinterest. Beste ideeën over grappige zomer op pinterest. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Beach day fashionchick summer pinterest citações. Ik mis de zomer seasons pinterest dutch quotes. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Gedichten paula hagenaars mijn fotogedichten pinterest. Quote it.

Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Beste grappige bier citaten op pinterest. Citaten mijn gedichten. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)