Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste grappige bier citaten op pinterest. Beste ideeën over leraar citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Quote it. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer.

Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste zomer strand citaten op pinterest oceaan. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Citaten mijn gedichten. Pin van wies eerdekens op afrikaanse teksten pinterest. Love that bad donkey pinterest grappig citaten.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)