Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Officegrip cloud readiness scan. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Spreuk niemand zei dat het makkelijk was. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Er is altijd tijd genoeg om te laat komen loesje. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Sef quotes mooie teksten citaten spreuken en wijze. Beste loslaten citaten op pinterest laten gaan. Uitspraak er is geen betere tijd om vandaag gezonder te. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Quote volg altijd je gevoel oprah hét. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname.

Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Hardlopen tijd vliegt words pinterest spreuken. Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten met tijd inzicht als het leven je uitdaagt. Best images about inspirerende teksten on pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Citaten tijd itu apa mengenang sneevliet dalam gerakan. Citaten over reputatie naast quotes ook spreuken en.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.