Best images about loesje en familie on pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over pensioen op pinterest persoonlijke. Beste ideeën over grappige citaten school op. Waarom ik zoveel zin heb in de herfst kelly caresse. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Meer dan herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige citaten school op. Darum goedemorgen quotes t teksten. Social media gevaren of in de doofpot. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Noflik nifelje. Mooie tekst als sticker verkrijgbaar bij dekkerdesign. Herfst. Leven toon hermans dichter pinterest. Beste ideeën over grappige citaten school op. Sinterklaas achtergrond voor gedicht google zoeken. Beste ideeën over lezen op pinterest boeken. Beste afbeeldingen van plaatjes teksten enz.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.