Geld is citaten pot van. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Tegel geld indruk t. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest grappige. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Beste ideeën over dromer citaten op pinterest nacht. Leonard lauder citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes.

Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Geld is citaten pot van. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Geld is citaten pot van.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.