Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Beste teleurstelling citaten op pinterest gods plan. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Teleurstellingen lines motto s and quotes pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Citaat de cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest.

Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Sommige dagen zijn wat lastiger… puur bianca. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Meer dan teleurstelling citaten op pinterest. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Beste teleurstelling citaten op pinterest hypocriet. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.