Beste afbeeldingen over zomer teksten op pinterest. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Citaten mijn gedichten. Citaten zomer update beste ideeën over strand op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Quote it. Beach day fashionchick summer pinterest citações. Citaten over zomer beste ideeën strand op. Citaten zomer djx beste ideeën over strand op. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Zomer spreekwoorden en citaten. Het is zomer kaart xxmiek miekuh mieke s.

Beste ideeën over grappige citaten zomer op. Beste afbeeldingen van mooie teksten lachend. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Beste ideeën over strand gezegden op pinterest. Beste ideeën over zomer strand citaten op pinterest. Darum zomer seizoenen en weer quotes funny. Beste zomer strand citaten op pinterest. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Citaten zomer basketball beste ideeën over strand. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)