Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Spreuken nieuwjaarswensen en gezegden met citaten nieuwjaar. Ecard nieuwjaar en veel geluk wensen hét. Gedichtjes voor kerst en nieuwjaar google zoeken leuke. Kerstkaart een heel nieuw jaar opdreef pinterest. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Wensspreuk een magische kerst en bijzonder nieuw jaar. Beste afbeeldingen over teksten voor kerst en nieuwjaar. Best images about nederlandse citaten on pinterest. Beste ideeën over gelukkig nieuwjaar op pinterest. Spiritueel leven quote van boeddha hét. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over huwelijks. Spreuken voor kerstgedichten met citaten en gezegden. Van stikleek tot lady stitch over k kerst kleren en.

Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Nieuwjaarswensen en teksten. Teksten met wensen voor kerst en nieuwjaar tekstjes. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Best teksten voor kerst en nieuwjaar images on. Wens kerst nieuwjaarskaart inspiration pinterest. Korte gedichtjes voor kerstkaarten kerstmis nieuwjaar. Best teksten voor kerst en nieuwjaar images on. Afbeeldingsresultaat voor kerst nieuwjaarswensen. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Kerst zonder jou teksten voor en nieuwjaar. Pin van chantal heus op kerst nieuwjaars tekstjes. Citaten over de jaarwisseling spreuken oud en nieuw. Meer dan originele citaten op pinterest woorden. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)