Wensspreuk een magische kerst en bijzonder nieuw jaar. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Ecard nieuwjaar en veel geluk wensen hét. Best images about nederlandse citaten on pinterest. Teksten met wensen voor kerst en nieuwjaar tekstjes. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Van stikleek tot lady stitch over k kerst kleren en. Beste ideeën over gelukkig nieuwjaar op pinterest. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Kerstkaart een heel nieuw jaar opdreef pinterest. Gelukkig nieuwjaar juf inger. Korte gedichtjes voor kerstkaarten kerstmis nieuwjaar. Afbeeldingsresultaat voor kerst nieuwjaarswensen.

Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Kerst zonder jou teksten voor en nieuwjaar. Best teksten voor kerst en nieuwjaar images on. Nieuwjaar handletteren seizoenen nieuws en. Pin van lekker bakkie koffie op kerstgedichten pinterest. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Wens kerst nieuwjaarskaart inspiration pinterest. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Citaten over de jaarwisseling spreuken oud en nieuw. Nieuwjaarswensen en teksten. Meer dan originele citaten op pinterest woorden. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Nieuwjaars wensen teksten pinterest kerst.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.