Zeldzaam adele met zoontje angelo gespot in amsterdam. Adele openhartig over zoon angelo en vriend simon rtl nieuws. Adele sin azra magazin. Adele quotes to live by words sayings. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Show update zoon adèle bloemendaal woest nu het. اديل تظهر وجه طفلها للمرة الاولى. Naam zoon adele eindelijk bevestigd qmusic. What would an adele lionel richie quot hello collaboration. Adele bevallen van een zoon gazet antwerpen. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Zoon adele draagt jurk in disneyland outtv. Адель сделала новую татуировку Блогер karelina на сайте. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag.

Beste ideeën over katten citaten op pinterest. Adele spreekt over opvoeding zoon hit fm het. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Quot adele bevallen van een zoon. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Geboortekaartje spiegel gefeliciteerd met jullie zoon. Adele schrapt vuurwerkshow bij concert na ongeluk met. Gossip girl scene week girlscene. Img eg gossipmania by oltreuomo. Adele bevallen van een zoon nu het laatste nieuws. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.