Geboortekaartje spiegel gefeliciteerd met jullie zoon. What would an adele lionel richie quot hello collaboration. Zoon adele draagt jurk in disneyland outtv. Adele openhartig over zoon angelo en vriend simon rtl nieuws. Adele schrapt vuurwerkshow bij concert na ongeluk met. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Adele quotes to live by words sayings. Gossip girl scene week girlscene. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Naam zoon adele eindelijk bevestigd qmusic. اديل تظهر وجه طفلها للمرة الاولى. Адель сделала новую татуировку Блогер karelina на сайте. Zeldzaam adele met zoontje angelo gespot in amsterdam. Show update zoon adèle bloemendaal woest nu het. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een.

Quot adele bevallen van een zoon. Citaten zoon free een telefoonhoesje voor moederdag. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Adele bevallen van een zoon nu het laatste nieuws. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Img eg gossipmania by oltreuomo. Adele sin azra magazin. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over katten citaten op pinterest. Adele bevallen van een zoon gazet antwerpen. Adele spreekt over opvoeding zoon hit fm het.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.