Adele openhartig over zoon angelo en vriend simon rtl nieuws. Zeldzaam adele met zoontje angelo gespot in amsterdam. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Ünlü şarkıcı adele müziğe ara mı veriyor. Beste ideeën over katten citaten op pinterest. Adele gespot met baby qmusic. Adele bevallen van een zoon gazet antwerpen. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Adele is bevallen de baby doelwit op twitter girlscene. Adele bevallen van een zoon nu het laatste nieuws. Show update zoon adèle bloemendaal woest nu het. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Adele spreekt over opvoeding zoon hit fm het. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter.

Adele heeft een zoon ondertussen. Naam zoon adele eindelijk bevestigd qmusic. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Zoon adele draagt jurk in disneyland outtv. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Meer dan vader zoon citaten op pinterest. Adele gana demanda a agencia de fotos diario la prensa. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Premiere adele fotopersburo edwin janssen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.