Phileine zegt sorry dvd ronald giphart bibliografie. Phileine zegt sorry. Debuutroman kim van kooten verschijnt in november kunst. Nederlandse sterren. Phileine zegt sorry het geheugen van nederland online. De volkskrant tv selectie voor zaterdag juli. Phileine zegt sorry gratis films kijken met. Bol phileine s choice zosja cd album muziek. Dutch babes kim van kooten in missie aarde en phileine. Tzum nieuws phileine rukt op als meisjesnaam onder. Phileine zegt sorry schieten maar youtube. Snowfever dvd allesoverfilm filmrecensies. Hoe is het nou met michiel huisman ondertussen. Rainbow pocketboeken godinnen in elke vrouw phileine. Phileine zegt sorry tallsay.

Dutch babes kim van kooten in missie aarde en phileine. Bio kirke. Mijn richtingsgevoel zegt dat het alle kanten op kan. Ralf mackenbach leest phileine zegt sorry scholieren. Ronald giphart writers unlimited. Content event verslagen première vet hard liquid motion. Dutch babes kim van kooten in missie aarde en phileine. Het nederlands literatuur kwartet ronald giphart. Ralf mackenbach leest phileine zegt sorry scholieren. Boekvergelijking lessenserie ppt video online download. Phileine zegt sorry tallsay. Phileine zegt sorry dvd allesoverfilm. Een boekentip mismatch door ronald giphart paperback. Boekwinkeltjes boeken zoeken ronald giphart. Fu works.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)