Skurk zomer boyslabel. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Quote it. Marie méro lente zomer. Feetje zomer babykleding babylabel. Senso zomercollectie atmos fashion. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Het leven als voorlopige oplossing de zomer van. O chill zomer collectie goodgirlscompany. Lange kleedjes zomer. Coole z zomer girls collectie goodgirlscompany. Citaten zomer jas rivaldi zomerjassen nieuwste collectie. Atmos zomercollectie fashion. Zomer betuwefotograaf. Kindermode trends zomer kinderkleding girlslabel.

Beste zomer strand citaten op pinterest. Nieuwe modekleuren voorjaar zomer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Herenkapsel zomer. Modetrends voorjaar zomer maxim s. Maxi jurk zomer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Nieuwe modekleuren voorjaar zomer. Zomerlezen boekentips voor een italiaanse zomer. Modekleuren zomer online kopen nummerzestien eu. Zomer mode ben jij er klaar voor trends en tips. Herenkapsel zomer. Xandres xline voorjaar zomer maxim s. Dit worden de kapseltrends voor zomer. Herenkapsel zomer.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.