Senso zomercollectie atmos fashion. Lange kleedjes zomer. Zomervakantie de beste thema s d reizen. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Herenkapsel zomer. Quote it. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Skurk zomer boyslabel. Maxi jurk zomer. Xandres xline voorjaar zomer maxim s. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Herenkapsels zomer. Citaten zomer dj tiësto ging drie keer op en neer. Beste afbeeldingen van spreuken zomer kalender.

Dit worden de kapseltrends voor zomer. Modekleuren zomer online kopen nummerzestien eu. Herenkapsel zomer. Zomer betuwefotograaf. Kapsels zomer halflang. Coole z zomer girls collectie goodgirlscompany. Senso zomercollectie atmos fashion. Beste zomer strand citaten op pinterest. Vlot kort kapsel voor zomer we love it trendystyle. Zomerlezen boekentips voor een italiaanse zomer. Look. Marie méro lente zomer. Streetstyle milan fashion week man dit draagt het. Haarkleur zomer. Edwin mooijaart photography capturing magic.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.