Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Quote vriendschap vergroot het geluk en vermindert. Spreuk kon je geluk maar cadeau geven hét. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. We hebben een eigen keuze in ons leven wat soms. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Fritz francken citaten pot van. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Geluk quotes motivatie liefde gelukplanner. Spreuk vriendschap bestaat uit twee dingen. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste ideeën over glimlach op pinterest inspirerende.

De kleine prins geluk boek. Beste ideeën over geluk op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Geluk zit in kleine dingen wijsheid zeg het met woorden. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Geluk gedichten spreuken citaten etc pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Mooie spreuk geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn. Geluk klavertje gelukskaart examen sterkte kaarten. Beste teambuilding citaten op pinterest samenwerking. Uitspraak geluk is… in een stukje heerlijk geurende.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.