Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Spreuken geluk quotes of the day. Spreuk geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Citaten over geluk aforismen citeert de grote. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over geluk op pinterest citaten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Mooie spreuk over vriendshap. Geluk klavertje gelukskaart examen sterkte kaarten. Quote vriendschap vergroot het geluk en vermindert.

Recept voor geluk spreukenkaarten kaartje go. Mooie spreuk geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn. Spreuken over geluk hf aboriginaltourismontario. Geluk mooie teksten quotes ned pinterest. Er is geen weg naar geluk de puur homemade. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Uitspraak geluk is… in een stukje heerlijk geurende. Citaat geluk mooi leven pinterest en. Gelukkig zijn moet je durven rosalinda weel ideeën. May van gool een nieuwe dag werd weer vol. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Wijsheid van boeddha over acceptatie en geluk.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.