Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Mooie spreuk geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Mooie spreuk over vriendshap. Als we echt liefde en zorg voor iets hebben laat het dan. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. May van gool een nieuwe dag werd weer vol. Geluk gedichten spreuken citaten etc pinterest. Beste ideeën over geluk op pinterest citaten. Citaten over geluk aforismen citeert de grote. Spreuken over geluk hf aboriginaltourismontario. Wijsheid van boeddha over acceptatie en geluk. Geluk quotes motivatie liefde gelukplanner. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld.

Geluk zit in kleine dingen wijsheid quotes nederlands. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Uitspraak geluk is… in een stukje heerlijk geurende. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Geluk klavertje gelukskaart examen sterkte kaarten. Geluk mooie teksten quotes ned pinterest. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Er is geen weg naar geluk de puur homemade. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Gelukkig zijn moet je durven rosalinda weel ideeën.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.