William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Hel is leeg shakespeare citaten t shirt spreadshirt. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Meer dan shakespeare liefde op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Meer dan literatuur citaten op pinterest. William shakespeare citaten pot van. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. Citaten zijn als sprookjes. Citaten over de lente door william shakespeare stock.

William shakespeare quotes about love life friendship. Het portret van shakespeare met toespraakbellen en sociale. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Shakespeare quotes pinterest citaten. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Shakespeare quote about life inspirational pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Best images about een weeffout in onze sterren van john. Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)