Beste ideeën over vader zoon citaten alleen op. Zoom tendencias el ejido con otros ojos. Zoom tendencias lo nuevo de mario sandoval rtve. Zoom tendencias alicante pasen y vean rtve. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Madrid a bocados zoom tendencias rtve. Zoom tendencias l eixemple rtve a. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Zoom tendencias la marina alta una sorpresa gastro. Zoom tendencias a zaragoza le sobran los motivos rtve. Zoom tendencias logroño mucho más que bodegas. Zoom tendencias granada con ganas de cambios rtve. Zoom tendencias zoomtend tve twitter.

Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Zoom tendencias la cocina española seduce a londres. Zoom tendencias arcos de la frontera una escapada con. Zoom tendencias nueva york cocina para llevar y. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest zoon. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Zoom tendencias a qué sabe barcelona. Zoom tendencias mexico sabroso y desconocido rtve.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.