No two persons ever read the same book quotes on books. Beste ideeën over hamlet citaten op pinterest. Citaten van poeh en zijn vrienden a milne boeken. Citaten shakespeare macbeth best images about on. William shakespeare citaten pot van. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Citaten shakespeare macbeth best images about on. Beste afbeeldingen van shakespeare william. William sadgarden citaten pagina pot. Beste afbeeldingen van mijn citaten en spreuken. Beste literatuur citaten op pinterest. William shakespeare citaten pot van. Citaten over god aforismen citeert de grote. Shakespeare quotes pinterest citaten.

Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Pin van saphira metekohy op s wereld. William shakespeare citaten pot van. William shakespeare citaten pot van. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Shakespeare liefde citaten koop goedkope. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten pot van. Shakespeare quote about life inspirational pinterest. Favoriete citaten van tekstbureau ginneken. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Hanneke groenteman citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over ben franklin citaten op pinterest. Wijze uitspraken shakespeare zoeymarinasara site.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.