Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Hel is leeg shakespeare citaten t shirt spreadshirt. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Beste afbeeldingen van shakespeare william. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Overlijden van een vader teksten pinterest. Citaten van de dag onthullende documentaire over ger. Beste grootste citaten op pinterest morgen. Citaten van beroemdheden oneliners op one liners. Shakespeare quote about life inspirational pinterest. De grootste schrijver over menselijke conditie is. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven.

William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. William sadgarden citaten pagina pot. Beste literatuur citaten op pinterest. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Shakespeare is overal biografieportaal. Het portret van shakespeare met toespraakbellen en sociale. William shakespeare citaten pot van. Van een verbitterd citaten pot. Meer dan shakespeare liefde op pinterest. Ik wens citaten pot van. Tag iemand die een hart van goud heeft. William shakespeare citaten pot van. Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest. Best images about een weeffout in onze sterren van john.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.